Musikbrev 6 – 2020

M E D L E M S B R E V i oktober 2020
Kära kammarmusikvänner!
Luleå kammarmusikförening hälsar er varmt välkomna
Tisdag 10 november 2020 kl 1900 (obs nytt datum)
Kulturens hus, Lilla salen

Igår hade vi en efterlängtad konsert, det var längesedan vi hade glädjen att välkomna en ensemble upp till Luleå. Stort tack till alla er som delade vår återstart på denna säsong, och stort tack till Vox Musarum som möjliggjorde återkomsten för den stora musiken i det lilla formatet.

Om knappt tre veckor så har vi möjligheten att välkomna er besökare igen, då är det Robert Råberg som med sin uppsättning Kalejdoskop förser oss med musikalisk glädje. Vi återkommer med uppdaterad information med anledningen av regeringens förändringar kopplade till publiktal på kulturevenemang, men, för nu kan det vara bra att veta att det ännu finns möjlighet att köpa biljetter till detta evenemang.

Årets sjätte musikbrev hittar du i digitalt format här.
Denna gång bifogade vi även en bilaga, den hittar man här.