Musikbrev 4 – 2020 Konsert 27/5 med Magnus Holmander & David Huang inställd

På grund av rådande omständigheter kommer inte konserten Rising Star med Magnus Holmander och David Huang att kunna genomföras som planerat den 27e maj. Vi ser helt enkelt inte hur vi som arrangörer kan genomföra konserten i enlighet med folkhälsomyndighetens nu rådande rekommendationer. Detta är såklart oerhört tråkigt tycker vi.

En strimma ljus på den för närvarande kulturellt dunkla himlen är att samtal redan är inledda om att hitta nya konsertdatum med Magnus & David, samt, med den norska stråktrion Trio no Treble, vars konsert vi ställde in tidigare i april. Håll utkik här på hemsidan och i kommande nyhetsbrev för ytterligare information om det pågående programarbetet.

Avslutningsvis vill vi dela med oss av något som enligt oss lyser klarare än blott en strimma genom molntäcket. Följ länken nedan så kan ni ta del av Magnus & Davids hyllade framträdande av Rolf Martinssons ”Suite Fantastique”, som framfördes på Hamburgs konserthus Elbphilharmonie i januari tidigare i år. Istället för att vara ett exempel på vad vi i maj nu missar, ser vi det som en försmak på vad vi förhoppningsvis har att vänta nästa år.

”Suite Fantastique” av Rolf Martinsson  – Magnus Holmander och David Huang – Elbphilharmonie

Årets fjärde musikbrev hittar du i digitalt format här.